Vratile se "Zvezde Granda" Aleksandra Prijović i Džidža! (VIDEO)

Od sedam izbačnih učesnica, koje su se borile za povratak u takmičenje, publika je glasovima odlučila koje dve želi opet da gleda na sceni i time pevačicama omogućila novu šansu za pobedu

  • 2

Publika je izglasala da se "Zvezde Granda" Aleksandra Prijović i Aleksandra Džidža Stojković vrate u dalje takmičenje, i time im omogućila novu šansu da pokažu svoje pevačko umeće i talenat, ali i mogućnost da osvoje glavnu nagradu.

U baražu su se za povratak, pored Prijovićeve i Džidže, borile i Aleksandra Marjanović, Mirjana Milosavljević, Sandra Stanulov, Marina Stankić i Teodora Toković, dok je publika glasovima odlučila koga želi da gleda opet na sceni.

Najpre je nastupila Aleksandra Prijović sa pesmom Zorce Brunclik "Volim kad pričaju o tebi", a simpatije publike je zadobila i pesmama "U nedelju" Marije Šerifović, ali i izvođenjem numere Ane Bekute "Pao mrak".

Stojkovićeva, poznatija kao Džidža, glasove je osvojila izvođenjem pesama "Gusta mi magla padala", zatim pop numere "Pozitivna" Nataše Bekvalac, dok je za treću interpretaciju izabrala pesmu "Alabina valla" koju u originalu izvodi Alabina.

(J. J./Puls)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar Andjelkovic

    5. maj 2013 | 20:13

    Dzidza nije trebala da prodje vec Teodora Tokovic umesto nje.... Ja sam glasao za Aleksandru Prijovic...I prosla je...

  • sarajka

    5. maj 2013 | 13:25

    Ova dzidza nema pojma o pjevanju.... Neka se zahvali tati sto joj je omogucio prolazak... Grozota cista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA