Prijateljica Maje Marijane: Nije prvi put da je muž tuče!

"Često su se svađali, znao je i da je udari u tim situacijama. Ona bi ga ostavljala na dan-dva, ali bi se vraćala i praštala mu", rekla je Majina prijateljica

  • 5

Nakon što je pevačicu Maju Marijanu suprug brutalno pretukao , ona je puštena sa Maksilofacijalne hirurgije sa nagnječenjem jagodičnih kostiju i lobanje, vidnim masnicama i podlivima na licu, a prijateljica pevačice ističe da ovo nije prvi put da je njen nevečani suprug Mladen Šmakić udari.

Iako je javnost bila šokirana saznanjem da je Maju Marijanu pretukao suprug, njeni bliski prijatelji nisu bili iznenađeni, jer kako kažu, njihova veza bila je burna od prvog dana.

- Marijana se u Šmakića zaljubila kao nikada ni u koga. Obožavala ga je, a on je od početka imao i druge žene, iako je voleo Maju. Često su se svađali, znao je i da je udari u tim situacijama. Ona bi ga ostavljala na dan-dva, ali se vraćala i praštala mu - rekla je Majina prijateljica za "Blic".

Pevačica je, te noći kada ju je muž Mladen pretukao, pozvala Hitnu pomoć , rekavši da ju je samo udario, međutim, kada je ekipa Hitne pomoći stigla, uočili su da je situacija mnogo alarmantnija.

- Bila je veoma potresena, uplakana i s modrim podlivima po licu. Strašno je izgledala, lice joj je bilo izobličeno - rekli su iz Urgentnog centra.

Pevačica je puštena kući sa nagnječenjem lobanje i kostiju, pored vidnih masnica i podliva na licu.

(J. J./Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veka

    5. maj 2013 | 11:23

    Pustena kuci da je jos malo bije posto sigurno nije uhapsen

  • to sam ja

    5. maj 2013 | 13:59

    Nemogu vjerovat da si taka žena koja ima sve i ne ovisi o nikom to može dozvoliti a pa čekaj zaspo mi on meni al neznam da bi se probudio ujutro

  • hromi daba

    5. maj 2013 | 23:58

    Ako se M.Marijana vratila u svoju kuću k čoveku koji ju je prebio, onda joj ne treba ništa drugo sem batina. Čini se da ju je terapijski tukao i da ju je držao u konstantnom strahu, a povremene batine su dokaziovale ko je gazda. Emotivno nezrelim ženama takvi mogu od života napraviti pakao, ne samo da ih materijalno iskoprištavaju, psihički ih ubijaju malo po malo, dok na kraju ne ostane od njih ljuštura. Žao mi je Marijane, verujem da je idiota prijavila miliciji kako bi krenuo postupak !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA