AVA: Izvela bih striptiz za Željka! (VIDEO)

"Nemam pojma… Džabe striptiz kad nema ništa posle toga… Ali ako moram da izaberem, onda tebi, Marijana", rekao je Željko, i tako odgovrio na pitanje voditeljke za kog takmičara bi finalisti najradije izveli striptiz

  • 0

Kao i svake nedelje, emitovana je emisija "VB magazin" u kojoj su gosti bili izbačeni ukućani Milić Vukašinović, Slavko Labović, Maja Nikolić, Vesna Vukelić Vendi i Maja Volk. Posle razgovora sa njima, kamere su se uključile u kuću Velikog Brata gde je voditeljka Marijana Mićić pitala finaliste za koga bi izveli strptiz (da podsetimo, Željko, Žarko i Top su imali zadatak da izvedu striptiz za ukućanke, prim. aut.).

- Željku - rekla je odmah Ava Karabatić.

- Svejedno mi je - dugo se razmišljala Soraja i na kraju nije dala odgovor.

- Je l' mogu da biram od svih ukućana? Onda Bobanu - rekla je Aneta.

- Ja bih Soraji samo zato što se na jučerašnjem striptizu zgražavala - rekao je Žarko.

- Nemam pojma… Džabe striptiz kad nema ništa posle toga… Ali ako moram da izaberem, onda tebi, Marijana - rekao je Željko.

- Željku, ali pre toga da mu vežem ruke i noge - našalio se Top.

Kao što je poznato, večeras će se na Košutnjaku održati finale "Velikog Brata", u kome će se za nagradu od 50.000 evra boriti Ava, Soraja, Aneta, Željko, Žarko i Top.

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA