MILIĆ: Majo, masturbiraj i tako se prazni! (VIDEO)

VIP učesnici "Velkog Brata" ne prestaju da se svađaju ni po izlasku iz kuće, a glavni pokretač trzavica i sukoba je i ovaj put Maja Nikolić

  • 0

Svađe koje su obeležile četvrtu sezonu "Velikog Brata" ne jenjavaju ni van kuće, te su se Milić Vukašinović i Maja Nikolić počastili još kojom uvredom u toku gostovanja u emisiji "VB magazin", dok ih je voditeljka sve vreme opominjala da se smire.

Naime, Nikolićeva je u svom maniru oplela po ukućanima, najviše se okomila na  Milića, sa kojim nikada nije bila u dobrim odnosima, da bi u jednom trenutku rokeru pukao film i počeo da viče na Maju.

- Ja bih joj savetovao da počne da masturbira i da se prazni! Zato što se ne prazni, to joj udara u mozak - galamio je Milić, dok ga Marijana nije prekinula uz komentar da nije pristojno da na Uskrs priča o tim stvarima.

Pevačica nije zaobišla ni Žarka, za koga je rekla da se zaljubio u Vukašinovića, i da je zato plakao, a nije se libila da iskoristi prilku da još jednom ponovi da je blizanac devojčica i da je njena intuicija nikada nije prevarila.

Majin boravak u kući, pored svađa, obeležio je i nerazjašnjeni odnos sa Slavkom Labovićem, te su ovom prilikom njih dvoje uživo u emisiji zaigrali "igru istine".

Pogledajte kako je to izgledalo:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA