Pevač Depeche Mode traži žene u obezbeđenju!

U okviru svoje turneje "Delta Machine Tour", popularni britanski sastav "Depeche Mode" nastupiće 19. maja na beogradskom Ušću, a Dejv Gahan ima neobičnu listu zahteva

  • 0

Nastupom u Nici u subotu 4. maja poznata britanska grupa "Depeche Mode" počela je svoju veliku svetsku turneju pod nazivom "Delta Machine Tour", tokom koje će posetiti i Beograd. Oni će u srpsku prestonicu stići sa dvadeset kamiona opreme i četiri autobusa radne snage koja će brojati preko 100 ljudi.

Kako su saopštili organizatori, bina za koncert, koji će "Depeche Mode" održati na Ušću, biće široka 50 i duboka 24 metra, a u bekstejdžu će se nalaziti čitav mali kompleks sastavljen od 11 prostorija za bend i menadžment turneje.

Tri odeljka rezervisana su samo za članove benda, a ono što je za njih zajedničko su velika ogledala, neophodna u svim garderobama i prostorijama gde boravi grupa. Za Dejva Gahana je planirana samostalna prostorija, ispred koje je zahtevao i isključivo žene u obezbeđenju, dok Martin Gor i Endi Flečer dele drugu prostoriju. Treća soba će služiti za opuštanje i druženje članova benda pre koncerta.

Pored toga, planirana je i jedna velika garderoba za sve učesnike koncerta i dve prostorije za obožavaoce benda koji će imati sreće da ih upoznaju.

Menadžment sastava zahtevao je, takođe, tri luksuzna kombija sa zatamnjenim staklima za prevoz od aerodroma do hotela i koncerta, a naglašeno je da vozači moraju da voze "prijatno" - "nijedan član sastava nije ljubitelj brze vožnje, te će biti zahtevano da se zameni svaki vozač koji to ne poštuje", navode organizatori koncerta u saopštenju.

Pored ovoga, tražen je i poseban kombi za prevoz prtljaga - sastav dolazi sa 30 torbi garderobe, te se postavlja pitanje koliko puta će se za vreme koncerta presvlačiti, imajući u vidu činjenicu da će sa leve strane bine imati i mini-garderobu, koja će se koristiti za vreme trajanja koncerta.

U bekstejdžu je planirano da se postave i dva šatora veličine 150 metara kvadratnih, za kuhinju i trpezariju, sa dvanaest dugačkih stolova. "Depeche Mode" donose i dva velika šporeta i dovode svoju ekipu kuvara i ljudi koji brinu o kompletnom keteringu.

Sastav je tražio i ukupno 40 stolova, 80 stolica i 10 kauča za sedenje, kao i 100 kilograma leda za potrebe koncerta. Boce sa kiseonikom i maserke na usluzi članova benda postali su uobičajeni za grupe svetskog kalibra, te ni "Depeche Mode" nije izuzetak.

Ulaznice za koncert Tuborg predstavlja "Depeche Mode" u prodaji su onlajn na Gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Fan pit ulaznice su 5.990 dinara, ulaznice za parter 3.990 dinara, dok su ulaznice za VIP 9.900 dinara. Sve detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu www.gigstix.com.

(Telegraf.rs / Izvor: Popboks)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA