Božinovska gazda, Marija u pismu oplela po farmerima! (VIDEO)

"Farmeri, pošto ste me proglasili dosadnom, evo da ja vama putem ovog pisma kažem kakvi ste vi. Biću surovo iskrena kao i do sada", napisala je Petronijevićeva

  • 0

Marija Petronijević, koja je sinoć izbačena sa imanja u Lisovićima, odredila je da gazda ove nedelje bude Goca Božinovska, ali pod uslovom da ne radi apsolutno ništa, a glumica je ovom prilikom iznela i šta stvarno misli o svakom farmeru pojedinačno, i to se raspisala na dve strane A4 formata.

Petronijevićeva je za mnoge učesnike na "Farmi" imala reči hvale, međutim, postoje i oni koje nije štedela i o kojima nema visoko mišljenje.

- Farmeri, pošto ste me proglasili dosadnom, evo da ja vama putem ovog pisma kažem kakvi ste vi. Biću surovo iskrena kao i do sada - napisala je Marija, na šta je Zorica u svom maniru dobacila opasku "jao, majko moja", dok je Miki Mećava nastavio čitanje pisma.

- Zoku poštujem, ali me je šokirala i neprijatno iznenadila, mislim da je bila pod uticajem Vesne Rivas, bar se nadam da je tako. Vesna Rivas igra igru koju ni sama nekad ne razume i ne znam kako će kao jedinka opstati, jer je svojim pričama svesno ili nesvesno rasterala ljude oko sebe - pisalo je u pismu.

Za Staniju je prokomentarisla samo da "ničija nije do zore gorela", dok je za Filipa rekla da se izgubio na "Farmi".

Marijine simpatije na imanju zasigurno je pokupila pevačica Goca Božinovska, za koju je istakla da imaju mnogo sličnosti.

- Goca, žena koju sam za jako kratko vreme jako zavolela, njena surova iskrenost nema cenu, ali ona ne podilazi nikome i svoja je. U nekim trenucima je slična meni i ona će biti nova gazdarica! Imam samo jedan uslov za nju, a to je da apsolutno ništa ne radi i da samo sedi i gazduje - iznela je Marija na kraju svog pisma.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA