Poslednji TV intervju Vitni Hjuston (VIDEO)

U svom poslednjem intervjuu pevačica je govorila o podršci koju joj pruža njena porodica i o tome koliko joj znači što još može da igra i glumi

  • 2

Svoj poslednji intervju pred kamerama Vitni Hjuston dala je za "Access Hollywood" prilikom promovisanja svog novog filma "Sparkle". Ona je tom prilikom izjavila da je "starija i zrelija" i da oseća zadovoljstvo jer još može da peva i glumi. Kako je navela, ulogu u tom filmu je prihvatila jer je i sama majka:

- Osetila sam tu ljubav kakvu su kasnih šezdesetih majke gajile prema svojoj deci. Znam kako je to truditi se da održiš porodicu kao samohrana majka. Kad su mi ponudili da glumim majku, pomislila sam kako bih to mogla jer imam mnogo iskustva.

Ona je dodala da je njoj majka godinama bila velika podrška, a ćerka velika inspiracija:

- U ovom sam poslu 30 godina. Ima uspona, ima padova. Ali, moraš verovati u sebe i biti uporan. Potrebni su ti ljudi koji te ohrabruju i moraš dati najbolje od sebe. Blagoslov je što je moja majka jaka žena i što mi moja porodica  stalno govori koliko me voli. Ćerka mi je najveća inspiracija i voli me. Imam neke dobre svece koji se stalno mole za mene. Morate imati takvu podršku, daje vam veliku snagu - rekla je pevačica u svom poslednjem intervjuu.

Izvor: Index.hr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA