Kako Soraja objašnjava igru "Ne ljuti se, čoveče"! (VIDEO)

"Recimo ti staneš tri mesta ispred mene, i ja dobijem četvorku i sklonim te odmah, pojedem te, i onda moraš sve ispočetka", do detalja je objašnjavala starleta, ne primetivši da se malčice zabrojala

  • 5

BISERIMA NIKAD KRAJA: Nakon što je Sindi ukućanima objašnjavala svoju verziju "Evolucije čoveka", gledaoci su imali priliku da čuju kako starleta Soraja pokušava da nauči Žarka da igra igru "Ne ljuti se, čoveče", takođe iz svoje tačke gledišta.

Budući da legendarna dečja igra "Ne ljuti se, čoveče" nije popularna u Francuskoj, Soraja je pokušala slikovito da dočara blizancu kako se to igra, da ga u stvari "jedu ljudi", međutim se starletata malo zabrojala pri objašnjavanju.

- Recimo ti staneš tri mesta ispred mene, i ja dobijem četvorku i sklonim te odmah, pojedem te i onda moraš sve ispočetka - do detalja je objašnjavala starleta, dok je Top nije prekinuo sa pitanjem kako to da treba da dobije četvorku, ako je Žarko tri polja ispred, na šta je Soraja ostala zbunjena, a Žarko svejedno nije razumeo poentu igre.

Ovo ipak nije bio jedini lapsus brinete, nedavno je izjavila da je Sulejman živeo u 20. veku, zatim nije znala kad je bio Prvi srpski ustak, ko je bio Karađorđe, ali ni gde se nalazi Prilep.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mozda

    6. maj 2013 | 18:35

    mozda je mislila 3 prazna polja ispred nje, sto znaci da je on na cetvrtom i ako ona dobije cetri izbacuje ga

  • to sam ja

    6. maj 2013 | 16:02

    Pametnica naša :-)) a i on debil tri četiri ništa im nije jasno :-)

  • Majaajajaja

    6. maj 2013 | 22:52

    Danas su imali neki kviz, VB je postavio pitanje koji je glavni grad Brazila, kaze Soraja "San Diego", draga Soraja, samo sjedi i suti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA