VELIKO VB FINALE: Žarko i Top u trci za 50.000 evra! (UŽIVO)

U toku je poslednje izbacivanje iz kuće "Velikog Brata", a tokom večeri saznaćemo ko će biti pobednik popularnog rijalitija i ko će osvojiti vrednu novčanu od 50.000 evra. Voljom publike, rijaliti su napustile starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić, pevačica Aneta Nakovska, blizanac Željko Stojanović

  • 2

Posle mesec i po dana, na Košutnjaku se završava rijaliti šou-program "Veliki Brat". U velikom finalu ostalo je šest takmičara, a to su  starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić, pevačica Aneta Nakovska, blizanci Žarko i Željko Stojanović i nekadašnji atletski šampion Dragutin Topić.

Navedeni VIP ukućani su ostali u trci za svotu od 50.000 evra, a ko će od njih pobediti i osvojiti ovu vrednu novčanu nagradu saznaćemo upravo večeras.

Šou je počeo tako što je Veliki Brat dodelio specijalan zadatak Žarku. Blizanac Stojanović je pročitao je ukućanima ko ispada iz "Velikog Brata", a izbor je pao na Soraju, koja je odmah morala da napusti kuću.

- Nisam iznenađena. Zadovoljna sam što sam u superfinalu - rekla je starleta Marijani Mićić.

Starleta je rekla da je spontano pitom udarila Maju Nikolić  i navela da nije bilo zle namere da to učini.

- Ja sam mirna, ali kada me neko dira, uzvratiću mu - rekla je Vučelićeva

Posle izglaganja Soraje, Marijana je predstavila  "opasnu zonu", odnosno otkrila kako trenutno izgleda situacija sa glasovima publike. Gledaoci nisu mogli da vide imena finalista, koja su ostala sakrivena.

Marijana se uključila u kuću i čestitala ukućanima što su stigli do finala i pitala ih je da li ima treme u kući.

- Sorajino izbačenje je bilo potpuno neočekivano - rekao je Žarko.

Ava je rekla da tremaroš i da je nervozna, a Željko da se ne vraća u Francusku i da voli što je u Srbiji.

Ubrzo je napravljen i drugi presek glasanja, a ovog puta izbačena je makedonska pevačica Aneta Nakovska. Ona je u intervjuu navela da je Maja Nikolić dobra osoba i da su Željko i Ava lep par. Aneta je dodala da bi sigurno udarila Sindi da je ona duže ostala u kući.

Posle razgovora sa drugom izbačenom ukućankom Anetom, Marijana je predstavila opet "opasnu zonu", a razlika između glasova je i dalje minimalna.

U međuvremenu, u studio na Košutnjaku stigli su i bivši ukućani - Petrući, Vesna Da Vinča, Sindi, Nevena Miličević, Slavko Labović, Maja Nikolć, Maja Volk, MIlić Vukašinović i Vesna Vukelić Vendi, koja je dobila najviše ovacija od publike.

- Pobediće devojka - vikao je Milić.

Maja Volk je istakla da nije pravedno što se glasa na ovaj način i rekla je da volela da Top pobedi. Isto mišljenje imale su i Vesna Da Vinča i Vendi.

Napravljen je potom novi presek, a odlukom publike izbačen je Željko Stojanović. Kada je izašao iz kuće "Velikog Brata, blizanac je prokomentarisao svoj odnos sa Avom, za koju je rekao da je nestabilna, da mu to ne odgovara, ali će ostati prijatelji.

Željko je naveo da voleo da pobede ili Žarko ili Top i da bi voleo posle rijalitija da se druži sa Milićem Vukašinovićem.

Odmah posle razgovora sa Željkom, Marijana je po treći put prikazala "opasnu zonu". Prvi na čelu tabele ima 6,5% procenata više od drugoplasiranog.

Kamere su se opet uključili u kuću "Velikog Brata". Žarko je rekao da mu nedostaje brat i da voleo da pobedi. S druge strane, Top je istakao da ne razmišlja o pobedi i da se već sada oseća kao šampion.

Ava Karabatić je izjavila sledeće:

- Volela bih da pobedim. Šteta što Hrvatska ne glasa, pošto je to moja domovima. Želela bih da čestitam Uskrs i da pozdravim sve u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini - rekla je starleta.

Napravljen je novi presek glasova, a odlučeno je da Ava Karabatić ispadne iz kuće "Velikog Brata". Starleta je odjurila prvo u naručje oca Ivice.

- Ja sam najbolja. Milić mi je rekao, učenik je učitelja. Šou ću pamtiti to što sam ušla kao Ava Karabatić i izašla kao Ava Karabatić. Žene iskoristite m*da, iskoristite muškarce i budite Ava Karabatić - rekla je Ava, koja je priznala da je romansa sa Željkom bila iskrena i da mu neće davati drugu šansu, pošto, prema njenim rečima, Ava Karabatić ne daje nikome drugu šansu.

Starleta je rekla da će pamtiti prijateljstvo sa Milićem.

Posle Avinog izlaganja, napravljen je i najnoviji presek glasova, gde je razlika minimalna.

Super-finalisti su od Velikog Brata je dao priliku da ubede gledaoce zašto bi glasali za njih. Top i Žarko su za svoje izlaganje dobili 30 sekundi.

Marijana je posle toga pitala Stojanovića i Topića da li su uopšte mislili da će pobediti pre nego što su ušli u kuću "Velikog Brata". Žarko je rekao da su on i njegov brat ušli u šou iz zabave, dok je Top naglasio da nije planirao da će doći ovoliko daleko.

U međuvremenu, razlika između glasova se značajno smanjila i iznosi oko jedan procenat.

Posle skoro tri sata, Marijana se ponovo uključila u kuću "Velikog Brata" kako bi super-finalistima saopštila pobednika rijalitija, a to je bio Žarko Stojanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA