Žarko pobednik "Velikog Brata", osvojio 50.000 evra! AVA: Glasanje je namešteno! (FOTO) (VIDEO)

"Mislio sam da neću pobediti, već Top. Niste trebali da odvajate Željka od mene. On je bio drugi u "Velikom bratu" u Francuskoj, a ja prvi u Srbiji. Konačno sam ga porazio", rekao je ushićeni blizanac. S druge strane, trećeplasirana ukućanka Ava Karabatić nezadovoljna je celim spletom događaja, jer ubeđena da su joj glasovi pokradeni

  • 44

Žarko Stojanović pobednik je petog izdanja rijaliti šou-programa "Veliki Brat" i tako osvojio vrednu novčanu nagradu od 50.000 evra. U neizvesnom  finalu, blizanac je nakon ispadanja Ave Karabatić ostao u duelu sa Dragutinom Topićem, ali je zahvaljujući glasovima publike izabran za pobednika petog po redu serijala.

Osim Topa i Žarka, u konkurenciji za pobedu u rijalitiju bili su još starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić, pevačica Aneta Nakovska. kao i Žarkov brat blizanac Željko Stojanović.

- Mislio sam da neću pobediti, već Top. Niste trebali da odvajate Željka od mene. On je bio drugi u "Velikom Bratu" u Francuskoj, a ja prvi u Srbiji. Konačno sam ga porazio - rekao je kroz šalu aktuelni pobednik  "VIP Velikog Brata" i nastavio:

- Srećan sam. Hvala svima što ste glasali, volim vas! Živela Jugoslavija - rekao je Žarko, kome su ukućani srdačno čestitali na pobedi.

Željko Stojanović, koji mu je prvi dotrčao u zagrljaj, kazao je da mu je izuzetno drago što mu je brat pobedio u rijalitiju.

S druge strane, kako saznajemo, Ava Karabatić je napravila je skandal na Košutnjaku, jer smatra da su joj glasovi ukradeni. Besna hrvatska starleta, koja je bila u histeričnom stanju, se takođe žalila i ljudima  iz produkcije, jer je izuzetno nezadovoljna celim spletom događaja.

Kako je teklo finalno veče petog izdanja "VIP Velikog brata" možete pogledati ovde.

U foto-galeriji ispod pogledajte kakva je bila atmosfera na Košutnjaku, gde je bio i održan rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    7. maj 2013 | 00:23

    ovo je prava slika bolesne i trule srbije... pored vrhunskog sportiste i zdravog i normalnog coveka izabran je debil zakrzljali kako fizicki tako psihicki koji pritom ni ne zivi u srbiji. poraz srbije jos jedan u nizu

  • djidja

    7. maj 2013 | 00:58

    Tako je majstore!!!Uvek glasam za mladost i lepotu.Ovaj momak je pokazao da su nase “VIP“ licnosti niko i nista .Drago mi je sto nije pibedio onaj dosadni i bezlicni Top.BRAVO ZARKO!!!!!

  • Sanja

    7. maj 2013 | 00:01

    Jeeeeeees!!!! To kralju!Pozdrav iz Nemacke :***

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA