Pogledajte najseksi momente u VB! (VIDEO)

Od "egzibicija" Ave Karabatić, po Sorajinih oblina, pogledajte najprovokatnivnije momente završenog rijalitija

  • 0

Kao što je poznato, sinoć je završen rijaliti "Veliki Brat" u kome je pobedio Žarko Stojanović. Tokom mesec i po dana u ovom šou-programu videli smo sve i svašta: od ljubavi, mržnje, svađa, skandala pa do golotinje.

Predstavljamo vam neke od najprovokativnijih momenata u petom serijalu "Velikog Brata"

Ava završila u krevetu sa Urošem - Čim je ušla u kuću "Velikog Brata", Ava Karabatić je odmah napravila šou. Hrvatska starleta je noć provela u krevetu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, gde su, navodno, imali intimni odnos. Posle izlaska iz kuće "Velikog Brata", Uroš je u intervjuu za Telegraf demantovao da je bilo "akcije".

Provokativan nastup Ave i Soraje - U toku priprema za "Balkan Song Contest", starlete su snimile scenu u kupaćim kostimima, gde su pokazala svoje obline.

Ava i Željko imali seks? - Posle Uroša, Ava je bacila oko na blizanca Željka Stojanovića, s kojim je više puta završila u krevetu.

Ava se šetala gola po kući - Karabatićeva je nebrojano puta pokazala da joj skidanje pred kamerama nije problem, tako se nekoliko puta prošetala gola po kući.

Soraji ispale grudi - Svoje obline u kući "Velikog Brata" pokazala je i starleta, a jednom priliko isplae su joj grudi tokom razgovora sa Žarkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA