AVIN OTAC: Ukućani su socijalni slučajevi, nisu imali gaće, nosili su stvari moje ćerke! (FOTO)

"Maja, Vendi i Aneta treba da mi ližu noge zbog svega što su izjavile za mene, nemam šta da im se izvinjavam!", dodala je histerično straleta Ava Karabatić

  • 13

Poznato je da je Ava Karabatić težila da tokom boravka u kući svim silama skrene pažnju na sebe, a u tome nije odustala ni po izlaku iz rijalitija "Veliki Brat". Ona je u svom maniru pokušavala da šokantnim izjavama, upadanjem u reč drugim ukućanima, histerisanjem i razuzdanim ponašanjem na žurci, ostane u centru dešavanja.

Ništa manje miran nije ostao ni Avin otac Ivica Karabatić, koji je izjavio da je njegova ćerka u rijalitiju doživela jedno pravo zlostavljanje, i da je u kući izgubila čak i ljudska prava.

- Kuća "Velikog Brata" izgledala mi je kao kuća socijalne ustanove, svi su išli na neku socijalu. Ova ima rak dojke, ovaj je na dopingu, ova nema robe, kakav je to VIP, Vendi, Maja Nikolić, Maja Volk, pa one nisu doslovno imale gaćice, sve su nosili Avino. Najviše me je pogodilo što su nominovali Avu noseći njene stvari - rekao je Ivica i dodao da je izuzetno vezan za starletin korset koje su od Karabatićke pozajmljivale druge ukućanke.

S druge strane, starleta ističe da je u rijalitiju bila iskrena, ali i da je isto toliko histerična i van kuće, što je odmah zatim i dokazala optužbama iz čista mira da je glasanje namešteno, da joj je produkcija smestila i da je ona pravi pobednik rijalitija.

- Naravno da sam zadovoljna svojim ponašanjem posle svega, jer to sam ja, i šta god da sam napravila, naškodila sam samo sebi. Mislim da je publika uživala u svemu - uznemirena je bila Karabatićka i dodala da će razgovarati sa produkcijom zbog situacije u koju su je stavili.

Budući da je mnogima ostalo nejasno da li je zapravo bilo seksa u kući ili ne, starleta je ipak samo delimično uspela da odgovori na to pitanje.

- Pa kad su me već nazvali da sam skakala sa Uroša na Željka, evo da kažem, moje srce je pripalo Željku, a sa Urošem sam se dogovorila da fingiramo seks, priznala je Ava, dok je za seks sa blizancem odgovorila da "dama ostaje dama".

- Verovatno sam radila neke pokrete, pa sam mrdala vamo-tamo, tako da ostaje na vama da prosudite šta se dogodilo, gledali ste - istakla je Karabatićeva, dok je modrice na nogama objašnjavala puzanjem i padanjem na kolena.

Za svoje problematično ponašanje krivi druge ukućane, jer, kako kaže, bili su nepravedni prema njoj.

- To je mene jako pogodilo, kada su se svi udružili protiv mene, ostala sam sama samcata, i to mi je čak Željko čestitao da sam s*ebala tri žene Anetu, Maju i Vendi, pa su morale da napuste sobu, ali im se nisam izvinila, nemam za šta, one treba da mi lizu noge zbog svega što su izjavile za mene, to su majke! Sramota! - histerična je bila Ava.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatica

    8. maj 2013 | 11:57

    Ja stvrno mislim da sa ovom zenom nesto nije uredu....

  • Maja

    8. maj 2013 | 12:52

    Sve što je rekla Ava, a i njen otac, je jednostavno istina. Pa svi smo to videli! Zaista je strašno kako je neki ljudi mrze, a nikakve argumente nemaju za to. Devojka je ok, Dalmatinka temperamentna i za naše pojmove histerična, ali lepa, inteligentna, srčana i dobra devojka. Ne blatite je! Broj glasova eto i ja sam iz BG pa sam glasala za nju govori šta smo videli!

  • Marina Marković

    8. maj 2013 | 12:08

    Jao Boze sklonite je vise iz medija,povraca mi se od nje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA