TRAŽILA SE KARTA VIŠE: Željko Joksimović oduševio publiku u Švedskoj (FOTO)

Proteklog vikenda u Helsinborgu u Švedskoj Željko Joksimović održao je jedan od najboljih koncerata za koji se, do pred sam početak, tražila karta više

  • 2

Na jednom od najboljih koncertnih nastupa Željka Joksimovića u poslednjih nekoliko meseci uživala je evropska publika proteklog vikenda u Helsinborgu u Švedskoj.

Rekordna poseta, jer tražila se ulaznica više do pred sam početak, produkcijski vrhunski organizovan nastup i na sve to fantastična atmosfera među fanovima doprinela je da se to veče dugo pamti, pre svega među našom dijasporom u Švedskoj.

-  Koncert u Helsingborou zaista je bio vanserijski, a tome je doprinela najviše publika u kojoj je pored očekivano naših ljudi bio veliki broj Šveđana, Grka na moje zaista veliko zadovoljstvo - istakao je Željko Joksimović po dolasku u Beograd.

Zajednički  nastup Joksimovića i Halida Bešlića počeo je dan ranije u Danskoj u Horsensu. Svojevrsna evropska turneja dvojice vrhunskih estradnih umetnika, koji  potpisuju odnosno izvode svima znanu "Miljacku“ i pesmu "Sijede", nastavlja se već narednog vikenda ponovo u Švedskoj. Ovog puta u Norkopingu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA