AVA: Imala sam seks u staračkom domu!

"Pokušavam se setiti koje je najneobičnije mesto na kom sam vodila ljubav. Ako ti kažem ispovedaonica, nećeš mi verovati. Šalim se. Pa ne znam, neko najneobičnije, starački dom, sa svojim dečkom, naravno"

  • 1

Ava Karabatić, koja je završila trećeplasirana u rijalitiju "Veliki Brat", otkrila je na kom najneobičnijem mestu je vodila ljubav.

- Pokušavam se setiti koje je najneobičnije mesto na kom sam vodila ljubav. Ako ti kažem ispovedaonica, nećeš mi verovati. Šalim se. Pa ne znam, neko najneobičnije, starački dom, sa svojim dečkom, naravno - rekla je hrvatska starleta za "Alo!", ali nije htela da kaže da li je njen dečko bio korisnik staračkog doma ili je ipak u pitanju nešto drugo.

Isto tako, Karabatićeva je otkrila kada je izgubila nevinost.

- Pa ja sam imala sve duge veze, nevinost sam izgubila sa 16 godina, i to sa mojim bivšim dečkom, ne želim mu spominjati ime. On je muzičar i sada glumi, tako da je umetnik, a ja takve volim. Moje srce ne može osvojiti seljak, samo umetnik. Naša veza je dugo trajala. Pa ja sam se osećala spremnom, snašla sam se u svakoj situaciji. Osećala sam se kao da sam rođena za seks. Ja ne krijem - rekla je Ava.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cvele91_pfc

    8. maj 2013 | 13:03

    "Moje srce ne može osvojiti seljak, samo umetnik." zaista cudno misljenje jedne klasicne seljanke.... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA