OBRAČUN NA SAHRANI GITARISTE SLEJERA: Baptistička crkva planira proteste, fanovi ih čekaju sa "oružjem"!

Grupa fundamentalista iz Vesboro baptističke crkve planira da se okupi na sahrani Džefa Hanemana, nedavno preminulog gitariste kultnog hevi metal benda Slejer, gde će protestovati i otpevati parodiju na pesmu Ozija Ozborna ''Crazy train''

  • 0

Grupa fundamentalista iz Vesboro baptističke crkve planira da se okupi na sahrani Džefa Hanemana, nedavno preminulog gitariste kultnog hevi metal benda Slejer, gde će protestvovati i otpevati parodiju na pesmu Ozija Ozborna ''Crazy train''.

Ovo nije prvi put da se ova grupa fundamentalista okuplja na ovakvim dešavanjima. Već su poznati po protestima na sahranama američkih vojnika, kao i po protestima prilikom održavanja koncerata.

Neki od njihovih ''žrtava'' bili su i Rejdiohed (Radiohead) i Fu Fajters (Foo Fighters).

Otkako su ovo objavili na Tviteru, horde fanova Slejera sprema kontraprotest, uz predlog da se naoružaju balonima punjenim crvenom farbom, kojima će gađati fundamentaliste.

Džef Haneman je preminuo na putu do bolnice 2.maja, usled otkazivanja jetre. Inače, poslednjE dve godine nije aktivno nastupao na turnejama benda, čiji je jedan od osnivača, zbog nekrotiznog facilitisa, bolesti koja izjeda tkivo, a koju je dobio preko ujeda pauka.

(Telegraf.rs / Izvor: Nadlanu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA