DEPECHE MODE: Još samo 1.000 fan pit karata

Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, fan pit je 5.990 dinara, dok su VIP ulaznice 9.900 dinara. Koncert benda "Depeche Mode" zakazan je za 19. maj u Beogradu

  • 4

Odbrojavanje je do koncerta "Depeche Mode" u Beogradu 19. maja je počelo, a u prodaji je ostalo još samo 1.000 ulaznica za najveće obožavaoce benda!

Fan pit koji omogućava posebno iskustvo za najveće fanove benda je ograničenog kapaciteta i očekuje se da će vrlo brzo biti rasprodat. Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, fan pit je 5.990 dinara, dok su VIP ulaznice 9.900 dinara.

"Depeche Mode" je u utorak uveče održao spektakularan koncert u Tel Avivu, a na set listi su se našli čuveni hitovi "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Barrel of a Gun", ali je bend iznenadio publiku pesmama koje koje godinama nisu izvodili uživo poput "Higher Love", "Black Celebration", "Just Can’t Get Enough"...

Za vizuelni spektakl po kom su prepoznatljivi na svojim nastupima uživo zaduženi su čuveni fotograf i reditelj Anton Corbijn kao i Paul Normandale, svetski priznat umetnik koji je samo prošle godine dizajnirao svetlosne efekte koncerata izvođača poput "Coldplay", Nore Džons i "The Stone Roses".

Pripreme za dugo očekivani koncert na Ušću već su počele, a vikend pred koncert biće u znaku "Depeche Mode".

U petak 17. maja u Mikser House modna zvezda Andrej Pejić biće domaćin i di-džej žurke zagrevanja za koncert, dok će u subotu 18. maja u okviru Noći muzeja biti održana izložba "World in My Eyes" posvećena Depeche Mode u UK Parobrod.

Preostale ulaznice se mogu kupiti na Gigstix.com kao i u Corner šopovima širom Srbije.

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    8. maj 2013 | 22:22

    "Fan pit" - alo bre, ovo je Srbija, može li to normalno da se kaže?

  • Duda

    9. maj 2013 | 10:53

    Kako god, neka prevedu, makar u zagradi. Šta znači ovaj naslov? Kakvo je ovo foliranje: koristim engleske reči u rečenici na srpskom jeziku i svi treba da znaju šta to znači.

  • Glup

    8. maj 2013 | 23:24

    @Duda, a kako se kaze fan pit na srpskom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA