Vesna Rivas: Božinovsku je svekrva skidala sa vešala!

Vesna Rivas je optužila gazdaricu da non stop priča o svom bivšem suprugu Zoranu Šijanu i da je zbog njega htela da se obesi

  • 0

Jučerašnji dan na Farmi obeležila je teška svađa između gazdarice Goce Božinovske i sluge Vesne Rivas koje su obilovale uvredama, pa čak i optužbama da je pevačica iz Surčina, svojevremeno pokušala da se ubije zbog bivšeg muža Zorana Šijana!

- Ženo bre, mani se mene, dosta znam o tebi. Pričaš da si godinama već sa jednim čovekom, a svakodnevno pričas samo o Zoranu. Pa ti si htela da se obesiš na drvetu zbog njega, pa te je spasila njegova majka - rekla je Vesna Rivas.

- Džukelo jedna kako te nije sramota da lažeš i širiš takve nebuloze. Ja htela da se obesim? Pa majka njegova ovo gleda i ona može celom svetu da kaže da to nije istina, glupačo jedna. Kako te nije sramota, pa on je mene voleo najviše na svetu i sa njim imam sina i ćerku. Oni ovo gledaju smradušo jedna - rekla je Božinovska.

Vesna je tvrdila da tu priču zna ceo Zemun i da je ona Šijana dobro poznavala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA