KAO KLINCI: Željko i Žarko od malih nogu pred kamerama (VIDEO)

Na Jutjub kanalu Žarka Stojanovića postavljena su tri video snimka gde se blizanci igraju, beže mami, kao i gde ih ona hrani.

  • 11

Blizanci Žarko i Željko Stojanović su od malih nogu pokazali da umeju da se ponašaju pred kamerama i da se veoma dobro razumeju u rijaliti. To i nije tako čudno kad pogledamo ove snimke.

Na Jutjub kanalu Žarka Stojanovića postavljena su tri video snimka gde se blizanci igraju, beže mami, kao i gde ih ona hrani.

Sudeći po komentarima na jednom od snimaka, Željko je bio nestašniji od Žarka, a mama ga je opominjala stalno.

-Ne tamo Željko! Gde ćeš tamo? Čuješ ti? Vrati se nazad! Eee, magare jedno malo - kritikovala je mama Željka.

Na drugom snimku se vide Žarko i Željko kako se prvi put suočavaju sa "nepoznatom igračkom", odnosno, ljuljaškom.

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    9. maj 2013 | 10:31

    Medenjaci <3

  • Alex

    9. maj 2013 | 13:31

    Bili su predivna đeca,preslatka.....Nisam pratila VB pa ne znam kako su se ponašali,ali kao đeca su bili medeni....

  • Ja sam

    10. maj 2013 | 01:24

    Oni su mladi momci,totalno opusteni i prirodni.Ne glumatajte tu da vi kao u svojim privatnim zivotima ne psujete i ne ponasate se bar u nekom delicu svog zivota kao oni ! SVaka cas za Top-a ali on bi bio pobednik u neki family show,ne zaboravite da je to bilo reality show dakle SHOW ,ako uopste pojedini koji pljuju razumeju to. Ne glumite device i svece molim vas,svako od nas opsuje,kaze nesto,ali bitno je da si ISKREN,DOBAR I NEISKVAREN a ja sam to videla kod njih,mladi su oni ;) A I NE BUDITE TOLIKI DEGENERICI ,SEKSUALNA ORIJENTACIJA POJEDINACA,JE STVAR JEDINO TIH POJEDINACA,KAO STO JE I VASA SAMO VASA I KAO STO NIKO NE VOLI DA MU SE PLJUJE PO INTIMI ZADRZITE SVOJE GLUPE I PROSTE OGRANICENE IZJAVE TIPA : FALI IM NESTO,PEDERI SU I BLA BLA. IPAK DZABE TI JE BITI STREJT KAD SI SAMO ZLO,I DZABA TI JE ICI PRAVO KAD SI PRODAO DUSU DJAVOLU..poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA