MAJA MARIJANA U SUZAMA: Žene, ne dozvolite ni šamar! (VIDEO)

- Ja se nadam da će na neki način ovo pomoći drugim ženama da nikada ne dozvole nijednu podignutu ruku, nijedan šamar - rekla je pevačica prvi put nakon što ju je nevenčani suprug pretukao

  • 17

Folk pevačica Maja Marijana, koja je prvi put posle informacije da ju je nevenčani suprug pretukao, nakon čega je primljena u Urgentni centar progovorila za medije, kaže da sa njim "radi na normalizaciji odnosa" i apeluje na sve žene da muškarcima "ne dozvole ni šamar".

- Teško mi sada sve to pada jer nisam navikla na takav vid reklame. Ne mogu ništa da komentarišem zaista. Ne želim ništa loše da kažem. Nadam se da ćete me razumeti. Molim sve da me puste na miru - rekla je uplakana pevačica za TV "Prva".

- Ja se nadam da će na neki način ovo pomoći drugim ženama da nikada ne dozvole nijednu podignutu ruku, nijedan šamar - poručila je Maja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / TV Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    10. maj 2013 | 00:04

    Kakva bre deca?! Pa ja sam se razvela zbog batina i moje dete je sada najsrećnije na svetu jel odrasta u normalnim okolnostima gde ne vidi tužnu majku , muku, batine, suze... Trpela sam 2 godine i na kraju presekla i izasla jos jaca nego sto sam ikada bila.

  • Zlatica

    9. maj 2013 | 22:27

    E sitota zena...precrcr koliko joj je tesko....bas mi je zao... Ma ko god da je u pitanju...

  • Marina Marković

    10. maj 2013 | 10:09

    "Radimo na normalizaciji odnosa",kad bi me jednom udario,ne da ne bi video mene vise nego ni dete..nikad u zivotu...to su kukavice koje lece svoje frustracije na zenama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA