Policija tvrdi: Vitni umrla od kombinacije lekova i alkohola!

Porodici je saopšteno da je Vitni konzumirala "ksanaks", kao i druge lekove koje je dobila na recept, zajedno sa dosta alkohola!

  • 1

Pop diva Vitni Hjuston umrla je od posledica istovremenog konzumiranja lekova i alkohola. Sudski veštaci su, kako saznaje sajt TMZ.com, rekli porodici Vitni Hjuston da se pevačica nije udavila u kadi, već da je preminula pošto je pomešala nekoliko vrsta lekova sa alkoholom.

Porodici je saopšteno da je Vitni konzumirala "ksanaks", kao i druge lekove koje je dobila na recept, zajedno sa dosta alkohola. Sudski veštaci veruju da je pevačica i glumica umrla pre nego što joj je glava pala u vodu, a sajt prenosi, pozivajući se na izvore u porodici, da je telo Vitni Hjuston zapravo pronašla njena tetka Meri Džons.

Ona je navodno pripremila haljinu koju je pevačica trebalo da obuče to veče i napustila sobu na pola sata. Kada se pevačica nije pojavila iz kupatila, Meri Džons je ušla, izvadila je iz kade i počela da joj daje veštačko disanje. Telo pevačice trebalo bi da bude prebačeno u Atlantu sutra kako bi tamo bila sahranjena.

U sobi hotela "Hilton" na Beverli Hilsu nađeno je šest bočica sa tabletama, među kojima je bio i "ksanaks", jaki antidepresiv. Policija u sobi nije zatekla drogu ili alkohol. Ipak, veruje se da je pevačica pila alkohol ranije te večeri, a zatim i lekove, što je kombinacija koja ju je uspavala u kadi.

Policija je saopštila da "nema očiglednih znakova kriminalih radnji", ali je odbijanje da se saopšte nalazi pobudilo sumnju da je obdukcijom pronađeno nešto neočekivano. Uobičajena praksa u SAD je da forenzičari saopšte ili da je poznat uzrok smrti, ili da će ostati nepoznat do završetka toskikoloških analiza, koje mogu trajati nedeljama.

Poslednji put je ova praksa prekršena prilikom istrage smrti kralja popa Majkla Džeksona, pa bi ćutanja policije Beverli Hilsa moglo da proizvede teorije zavere.

Inače, ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina Braun (18) je hitno prebačena u bolnicu u Los Anđelesu pošto joj je pozlilo nakon što je saznala za smrt majke.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    13. februar 2012 | 14:00

    Policija tvrdi: Vitni umrla od kombinacije lekova i alkohola! | Telegraf - Najnovije vesti - http://t.co/RsyvApBd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA