Mia Borisavljević kao seksi učiteljica u novom spotu! (VIDEO)

Budući da se pevačica našla najpre u kostimu vrele domaćice, može se naslutiti da je ideju za pokoji pokret i odevanje našla u spotu svetske zvezde Bijonse

  • 2

Publika je navikla da popularnu pevačicu Miu Borisavljević uvek vidi u novom izdanju i maštovitim kreacijama, stoga se zanosna "kraljica klubova" u spotu za pesmu "Luda glava" našla najpre u seksi kostimu domaćice, poput Bijonse, a zatim i kao simpatična učiteljica.

Provokativna pevačica je, na radost brojne muške populacije, još jednom istakla svoje zanosne obline, dok je u novom spotu za pesmu "Luda glava" promenila i boju kose nekoliko puta, od plave i šatirane, do brinete.

Ono što je posebno izmamilo brojne muške uzdahe i razgalilo maštu jeste prerušavanje Borisavljevićeve u učiteljicu koja se trudi da umiri nestašne momke u učionici.

Pogledajte kako sve to izgleda:

Budući da se Mia našla najpre u kostimu vrele domaćice, može se naslutiti da je ideju za pokoji pokret i odevanje našla u spotu Bijonse za pesmu "Why don't you love me".

Procenite i sami:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA