Šta ako pijete na koncertu Depeche Mode...

"Tuborg" nudi posetiocima koncerta besplatan taksi vaučer ukoliko koičina alkohola u njihovoj krvi bude iznad dozvoljene kako bi se bezbedno vratili kući

  • 3

Kompanija "Tuborg" nastavlja kampanju odgovorne konzumacije alkohola "Ako pijem, ne vozim. Ako vozim, ne pijem", u okviru koncerta Depeche Mode koji će se održati sledećeg vikenda.

"Tuborg" posetiocima nudi da se testiraju jednokratnim alkometrima. Oni čija količina alkohola u krvi bude iznad dozvoljene granice, dobiće besplatan taksi vaučer kako bi se bezbedno vratili kući. Ostali učesnici u aktivaciji poneće sa sobom uspomenu sa koncerta u vidu zanimljivih "Tuborg" poklona.

- Iako je pred svaki izlazak u grad ili posete koncertima i festivalima, mladima najbitniji provod, uvek treba imati razvijenu svest o mogućim posledicama vožnje pod dejstvom alkohola, koje su vrlo često kobne. Naša akcija ne treba da bude jednokratna poruka samo posetiocima festivala, već i podsećanje svim vozačima da, kada su za volanom, u svojim rukama drže svoj, ali i živote svojih saputnika - izjavila je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija u kompaniji "Carlsberg Srbija".

Akciju su podržali i poznati reper Igor Lazić Niggor, kao i glumac Petar Strugar, koji će i na dan koncerta promovisati odgovornu konzumaciju alkohola i "Tuborg" aktivaciju.

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    10. maj 2013 | 16:49

    Pa nisu oni biber ceca ili karleusa. Institucija, bravo

  • Dekac

    10. maj 2013 | 16:15

    Stvarno svaka cast i sve pohvale...

  • Урош

    11. maj 2013 | 00:24

    Бесплатно кући, ако се напијеш, а граница ће бити висока.. Молим лепо, надуваће цену пива, и после таксистима по најнижој валути.. Економија, бизнис, и вук сит, и овце на броју. Свака част. (Избацили су сву конкуренцију)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA