VENDI AVINOM OCU: Guz*ću ga i ja ako ga već g*ze u Hrvatskoj!

Vukelićeva je reagovala na izjave Ivice Karabatića, koji je pre nekoliko dana opleo po ukućanima "Velikog Brata"

  • 16

Vesna Vukelić Vendi reagovala je na izjave Avinog oca Ivice Karabatića, koje su usledile posle završetka rijalitija "Veliki Brat". Da podsetimo, otac Ave Karabatić je opleo po ukućanima i istakao da su socijalni slučajevi i da su nosili stvari njegove ćerke.

Vendi, u svom maniru, nije štedela reči:

- Moram da dam odgovor tom anonimusu, koji je raskrinkan preko svoje ćerke. Nažalost moraću da im poručim nešto. Pošto sam čula da ga guze u Hrvatskoj, sad ću ja da ga guzim. Homoseksualci su prefinjeni, aristokrate, gospoda, a on je osoba pederskog karaktera. Uostalom, dete, tu Avu, napravio je samo da bi imao izgovor i alibi budući da je verovtano želeo da sakrije svoju pravu prirodu. Trpeli smo njegovu ćerku 40 dana! - rekla je Vukelićeva i nastavila:

- Da li treba da vidimo da li će svima nama koji smo bili bliski sa njom sada da izrastu dlake, njuške i rogovi! Nisu nam dali tetanus. Hoćemo li sad da počnemo da zavijamo na mesečini? Da li će se Uroš i Željko pretvoriti u vukodlake zbog toga što su neko vreme spavali pored nje. A sve to loše u njenoj prirodi - potiče isključivo od njega. Videćemo kad preležimo karantin da li ćemo preživeti boravak u istom prostoru sa članicom PP Karabatić - zaključila je.

(Telegraf.rs / nadlanu.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. maj 2013 | 14:46

    Zašto zaboga promovišete više tu spodobu??? Zašto ne pišete o tome da bi trebalo da je u zatvoru zbog trovanja pasa, toliko glupa i sirova da se javno hvalila u VB, a potpisivali smo i peticiju povodom toga??!! Ona je nekog razotkrivala, ona je nekom nešto objasnila.....Nadam se da će otac ove devojke koja je u odnosu na nju i ostale opajdare čisti anđelak, da će da je tuži zbog toga što ga je nazvala svodnikom svoje rođene ćerke. Zašto njenim nebuloznim rečima dajete uopšte prostora, pa i Hitler je tako bio dosadan i ponavljao jedno te isto i svi znamo u šta je sve uverio ceo jedan narod. Umotvorine jedne sramote od žene i uopšte ljudskog bića.

  • Maja M.

    11. maj 2013 | 15:16

    O, Vendi ne plaši se da se ti možeš zaraziti Avom. To je nemoguće. Trebalo bi da imaš 20 i neku, da studiraš talijanski i još neki jezik, da budeš kao ta devojka u ružičastom, da imaš tako duge noge kao što ona ima, i najviše od svega, najviše, da budeš toplo ljudsko biće koje zna da oseća ljubav. Nemoguće, draga, ne plaši se, bezbedna si.

  • JeCcCa

    11. maj 2013 | 16:47

    Srbijo stidi se kad je jedna hrvatica ovako daleko dogurala.. zato je taj insekt koji ima neartikulisane pokrete, tako samouverena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA