Rijana i Kris Braun se prozivaju na Tviteru! (FOTO)

- Ponekad nekoga volimo previše! Ponekad pomaže da volimo nekoga sa distancom - napisao je Braun, na šta mu je pevačica i bivša devojka odgovorila da ljubav nije za decu

  • 0

Golupčići Rijana i Kris Braun nedavno su najavljivali da će se venčati i imati bebu, a već posle nekoliko dana postali su bivši. Naime, nakon što su raskinuli toplo-hladnu vezu punu uspona i padova, dvoje slavnih se pridružilo trendu "pljuvanja bivšeg po društvenim mrežama". Rijana je nedavno izjavila da ne razume ljubav, a sada je i popljuvala Krisa na svom Tviteru.

Nakon što su raskinuli, mnogi su pretpostavili da je to zbog njene turneje, kojom će obići ceo svet, te je i sam Kris potvrdio da će je uvek voleti, ali da ne želi da budu razdvojeni. Nakon toga, u medije je dospela informacija da je Braun bio neveran Rijani, te je Kris izjavio da trenutno "ima dve devojke i na dobrom je putu da ostane samo sa jednom". To se i desilo.

Rijana je na jednom koncertu pitala publiku da li ima zaljubljenih i rekla da ona ne razume ljubav. Sada je na svom Insatgram nalogu objavila sliku na kojoj piše:

Ako ja zakopam sekire, a mi i dalje ne funkcionišemo, duguješ mi sekire - napisala je pevačica.

Samo nekoliko sati kasnije oglasio se i Braun, napisavši.

Ako je svačija, to znači da nije moja.

Nakon toga, Braun je postavio tvit u kojem kaže da je ljubav nekada preterana.

- Ponekad nekoga volimo previše! Ponekad pomaže da volimo nekoga sa distancom- na šta mu je pevačica i bivša devojka odgovorila da ljubav nije za decu.

 

Kako će se odvijati odnosi između jednog od najintrigantnijih parova planete, ostaje da vidimo u narednih nekoliko dana.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA