Pevač grupe The Animals 15. jula u Areni (VIDEO)

Čuveni Erik Bardon, jedan od najpoznatijih pevača svih vremena, u Beogradu će predstaviti novi album, a ulaznice koštaju od 1.900 do 2.800 dinara

  • 0

Erik Bardon, legendarni pevač benda "The Animals" nastupiće 15. jula u "Kombank Areni" a pevač kojeg je magazin "Rolling Stone" uvrstio na listu 100 najboljih vokala svih vremena, u Beogradu će predstaviti novi album "'Til Your Rivers Run Dry".

Sedamdesetdvogodišnji Bardon je tokom bogate karijere koja je počela davne 1960. snimio više od 50 albuma i kompilacija, a najpoznatiji je kao frontmen čuvenog britanskog benda "The Animals" sa kojim je snimio kultne numere "The House Of The Rising Sun", "Don't Let Me Be Misunderstood", "Monterey", "We Gotta Get Out Of This Place"...

Krajem šezdesetih Bardon je sa kalifornijskom grupom "War" snimio album "Eric Burdon declares War" sa kojeg su skinuti singlovi "Tobacco Road" i "Spill The Wine".

Pevač koji je 1994. primljen u rokenrol "Kuću slavnih" sarađivao je sa Brusom Springstinom, Džonom Bon Džovijem, Ringom Starom, Peti Smit, Igijem Popom i mnogim drugim poznatim muzičarima.

Prodaja ulaznica po ceni od 1.900, 2.250, 2.500 i 2.800 dinara počinje u sredu, 15. maja, a karte se mogu kupiti u "Eventimu", "Bilet servisu", Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Arene".

Pogledajte kako uživo zvuči "The House Of The Rising Sun":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA