Ejmi Vajnhaus pokušala da se ubije sa 10 godina

Kako se navodi u novoj knjizi Kloe Govan "Amy Winehouse: The Untold Story", pevačica je pokušala da se ubije nakon što je njen otac Mič Vajnhaus ostavio njenu majku Dženis

  • 4

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus, koja je preminula 2011. godine, navodno je planirala da se ubije kada je imala samo 10 godina, navodi se u novoj knjizi Kloe Govan "Amy Winehouse: The Untold Story" (Ejmi Vajnhaus: Neispričana priča).

Pevačica je, kako stoji u knjizi, pokušala da se ubije nakon što je njen otac Mič Vajnhaus ostavio njenu majku Dženis. Autorka navodi da je Vajnhausova bila skrhana zbog rastave roditelja i da se predozirala pilulama.

- Pronašao sam Ejmi kako se uvija u stomačnim bolovima. Pena joj je izlazila na usta i kolutala je očima. Predozirala se pilulama jer nije želela da živi. Rekla mi je da je želela da dugo spava - rekao je prijatelj koji je pronašao pevačicu u trenutku kada je popila lekove.

U knjizi se, takođe, navodi da je Vajnhausova bila fascinirana "Klubom 27" i nadala se da će mu pripasti kao Kurt Kobejn, Džim Morison, Džimi Hendriks i Dženis Džoplin koji su umrli sa 27 godina.

- Ejmi mi je uvek govorila da misli da će umreti mlada i da treba da bude članica Kluba 27 - rekao je njen frizer Aleks Feden, koji je bio zadužen za pevačicinu prepoznatljivu frizuru, prenose britanski mediji.

Ejmi Vajnhaus je umrla od trovanja alkoholom. Imala je 27 godina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA