KLADIONICE: Srbija verovatno u finalu "Evrosonga", kvota na pobedu 101!

Prosečna kvota da će predstavnice Srbije koje se takmiče sutra u prvom polufinalu, ući u veliko finale, iznosi tričavih 1,12 dok se našim devojkama daju minimalne šanse za trijumf na "Evroviziju"

  • 2

Po procenama najvećih svetskih kladionica, "Moje 3" (kvota 1,12) će se sutra uveče skoro sigurno naći među 10 zemalja koje će se iz prvog polufinala "Evrosonga" plasirati u veliko finale, dok kladioničari smatraju da Sara, Mirna i Nevena imaju male šanse za pobedu budući da je prosečna kvota na njihov trijumf čak 101!

U prvom polufinalu će se takmičiti predstavnici 16 zemalja, a uz Dansku, Rusiju, Ukrajinu i Holandiju, "Moje 3" su favorit za ulazak u finale i na njih se praktično ne isplati kladiti, jer kvote iznose od 1,11 do 1,13. Međutim, sasvim drugačije stoje stvari u finalu koje se u subotu, 18. maja, održava u Malmeu. Na predstavnice Srbije se zaista isplati kladiti budući da je najniža kvota na njihovu pobedu 66 (primer: na uloženih 100, dobijate 6.600 dinara) a najviša čak 151!

Najveći favorit za trijumf na "Pesmi Evrovizije" je Dankinja Emeli de Forest sa prosečnom kvotom 2,20, a druga je predstavnica Ukrajine Zlata Ognjevič (5) dok je treća Norvežanka Margaret Berger (kvota 8).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA