Maja Marijana: Muž me je tukao, ali neću da ga tužim! (VIDEO)

"Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je bila sve žučnija, i u jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila", rekla je pevačica u policiji

  • 11

Nakon što je pevačicu Maju Marijanu pretukao njen nevenčani suprug Mladen Šmakić, ona je u policiji izjavila da ga, ipak, neće tužiti, a kao razlog za to navodi njihovu ćerku i emocije koje gaji prema njemu, dok, s druge strane, Mladen poriče da je ikada podigao ruku na pevačicu, piše "Kurir".

Pevačica je u policiji potvrdila da ju je muž udario, dok je za medije rekla da žene ne treba da dozvole ni šamar od muškarca, i dodala da se nije pomirila sa suprugom.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je Maja Marijana u policiji.

Njenoj priči u prilog idu i informacije o povredama iz Urgentnog centra, gde su joj ustanovili lakše povrede glave, dok sa druge strane, njen suprug Mladen sve to demantuje.

- Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao! - rekao je muž folk pevačice.

Uprkos šamaru koji je dobila, Maja nema u planu da podigne tužbu protiv Mladena, jer, kako kaže, on je otac njenog deteta.

- Svaka dalja priča bila bi otežavanje situacije. Dugo smo zajedno i ne želim više da govorim o tome - zaključila je pevačica, da bi prilikom gostovanja u emisiji "Magazin in" rekla da je "živa i zdrava" i iskoristila priliku da zamoli medije da prestanu da šire dezinformacije o njoj.

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    14. maj 2013 | 15:45

    da,da posle prebijanja,sad je samar,za par dana bice da je nije udario..jadno jurnjava za popularnoscu.........

  • Petar

    14. maj 2013 | 16:03

    Mozda gresim ali ovo izgleda kao ocajnicki pokusaj da se vrati na scenu, sve se uklapa u isceniranu pricu kao i to da joj je muz inace i menadzer!! Dok je ovaca za sisanje bice i granda i farme itd., kica i sunda.

  • bosanac

    14. maj 2013 | 18:18

    eto vidi te što znač dobra kita u kući....mir u kući...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA