TELEGRAF VAS VODI NA KAFANA FEST: Luda zabava do jutra

Vodimo vas na boemski provod usred radne nedelje! Ukoliko tačno odgovorite na pitanje koje dve pevačice nastupaju na Kafana festu 22.maja u Belexpo centru dobijate ulaznicu za tradicionalni lumperaj na moderan način

  • 0

Provod u kafanama, muzika i zabava do ranih jutarnjih sati, meze i šljivovica nadaleko su poznati na Balkanu! Da se opustite i zaboravite na sve probleme usred radne nedelje vodimo vas 22. maja u "Belexpo centar", gde se održava prvi Kafana fest.

Za sve koji dođu na najbolju zabavu u gradu biće obezbeđen "domaćinski" doček: hostese u tradicionalnim nošnjama goste će častiti pogačom, pa možda i nekom rakijom, sve uz zvuke tamburaškog orkestra. Na tradicionalno osmišljenoj bini sa nekoliko kafanskih stolova, klasičnih dekorativnih buradi i seoskih klupa, nastupaće pevač Novica Zdravković, bendovi "Black Panters", "Millennium bend", "Mala noćna muzika", "Trista čuda" i dve poznate pevačice.

Čitaocima koji na mejl karte@telegraf.rs, tačno odgovore koje pevačice narodne muzike će zabavljati goste na Kafana festu, i pošalju svoje podatke poklanjamo po dve karte od ukupno 50 karata za boemsku zabavu u Belexpo centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA