PAROVI: Peđa d Boj izbačen zbog nasilja

Vremešni pevač napao svoju partnerku Anu, nakon čega je produkcija TV Hepi odlučila da ga spakuje i izbaci iz skupocene vile!

  • 0

Peđa d Boj izbačen je iz šoua "Parovi" zbog nasilničkog ponašanja. Poznati pevač, koji je poslednjih nekoliko godina uglavnom provodio po različitim rijalitijima, napao je svoju partnerku Anu, nakon čega je produkcija TV Hepi odlučila da ga spakuje i izbaci iz skupocene vile.

- Zbog toga što je grubo prekršio civilizovane norme ponašanja, ali i ugovor televizije Hepi o učešću u prestižnom rijalititju "Parovi", Predrag Jovanović, alijas Peđa D Boj, udaljen je iz serijala do kraja ove sezone, kaže se u saopštenju produkcije, i dalje navodi - Time što je nasrnuo na svoju partnerku Anu, sa kojom se takmičio za glavnu nagradu, izgubio je svaku dalju mogućnost vraćanja u serijal. Televizija Hepi neguje slogan – Srećna televizija, te se bori protiv svakog vida nasilja. Rijaliti "Parovi" proizvod je domaće produkcije, s namerom da se pokaže lice i naličje džet seta, kako u Srbiji, tako u svetu, da se građanima približe forme onog o čemu običan svet sanja, pa televizija ima odgvoornost da se na kanalu Srećne televizije ne emituje ništa što ukazuje, ili poziva na nasilje. I ubuduće će televizija Hepi oštro sankcionisati svaki pokušaj nasilja, navode producenti.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA