Severina pevala Kravčenku na uvce na Belom dvoru!

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko napravio je veliku žurku kojom je proslavio svoj 37. rođendan, a hrvatska pevačica je do jutra zabavljala više od 400 zvanica na Dedinju

  • 7

Kiril Kravčenko, generalni direktor Naftne industrije Srbije (NIS), na Belom dvoru je, kako navodi "Alo", organizovao glamuroznu rođendansku žurku na kojoj je pevala Severina Vučković, a u ponoć je ispaljen vatromet kojim je Kravčenko obeležio svoj 37. rođendan.

- Kiril je izrazio veliku želju da mu na rođendanu peva Severina, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Ona je celu noć zabavljala goste, a proslava je bila odlična. U jednom trenutku se video i vatromet iznad Belog dvora kojim je Kravčenko obeležio svoj rođendan - ispričao je izvor blizak pevačici, a jedan od gostiju je otkrio kakva je bila atmosfera na žurki:

- Bilo je mnogo gostiju, što prijatelja što ljudi iz sveta biznisa, a Kravčenko se potrudio da sve protekne u najboljem redu. Vrhunac večeri je bio nastup Vučkovićeve koja je sve podigla na noge, pa su uz njene pesme uživali do kasno u noć. Severina je bila odlično raspoložena i to raspoloženje uspela je da prenese i na ostale goste.

Prema nezvaničnim informacijama, samo na kavijar je potrošeno 15.000 evra, prostorije su bile dekorisane u bojama ruske zastave, a na Kravčenkovoj zabavi je bilo oko 400 zvanica, od kojih su polovina bili Rusi.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bosko

    16. maj 2013 | 21:19

    Taj Bacuska je kupio NIS za 400 mil.evra, mada je NIS bio procenjen na 2,5 milijarde evra. Taj bacuska je prilikom kupovine NIS-a imao 16000 radnika, sada ima 6000 i oko 4000 mladih zaposlenih preko usluznih firmi ( koje su vrlo problematicne) za platu od 20000 din, a mi ga odlikujemo i proglasavamo najboljim poslodavcem. Taj Bacuska placa rudnu rentu, za nasu naftu, 3% mada je zakonom odredjeno 7%, Njegova direktorka Ruskinja Nadezda rekla je da su svi preko 45 godina istroseni i da moraju biti najureni, sto je i ostvarila i naterala ljude ogromnim maltretiranjem da napuste kompaniju. Deo tih istrosenih radnika hteo je da tuzi bacusku za mobing,sikaniranje, a i neisplacivanje celokupne otpremnine koja je navodno garantovana medjudrzavnim ugovorom, kada vas najure ali nista to je kao da si dirno svetu kravu, U ovoj zemlji u zavisnosti ko je na vlasti uvek neki drugi imaju veca prava od onih koji tu zive. Da li Ameri ili Rusi sve jedno, jer mi smo nazalost podanicki narod i nikada ne postujemo sebe , svoju zemlju i narod. Kravcenko zbog tebe sam sa 50 godina ostao na ulici sa dva studenta u kuci i nezaposlenom suprugom, a i skratio si me za 5000 evra otpremnine. Nadam se da si tim parama platio Severinu da ti peva za rodjendan. Tvoj bivsi istroseni upravnik.

  • sanja

    16. maj 2013 | 13:41

    Kako to-zurka u Belom dvoru? Da mi je znati, da li neki nas ''biznismen'' moze da napravi zurku u Versaju? Ili Senbrunu? Ili Peterhofu? Hmmm

  • Лане

    16. maj 2013 | 11:45

    Нашла је једног тајкуна да јој да семе и плаћа после алиментацију, сад да на'вата једног да плаћа све остало и милина. Чудо је Севе!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA