VIRE PRSTIĆI: Džulijen Mur se obrukala na crvenom tepihu! (FOTO)

Holivudska diva pojavila se na otvaranju 66. Kanskog festivala u haljini koja je otkrivala njena stopala i, iako je izdaleka izgledala fantastično, utisak su pokvarili prsti na nogama koji su na sve strane "kipeli" iz njenih elegantnih sandala

  • 4

Poznato je da se slavne ličnosti na crvenom tepihu utrkuju ko će izgledati glamuroznije, međutim, iako je haljina bila na mestu, glumica Džilijen Mur ovom prilikom nije zablistala jer su kompletan utisak o zanosnoj glumici pokvarili prsti koji su na sve strane štrčali iz njenih skupih sandala.

Treba imati u vidu da ponekad visoke potpetice mogu biti neudobne, a neretko se dešava i da ne odgovaraju ženskom stopalu, što samo dovodi do zaključka da je riđokosa glumica zaboravila da pre izlaska na crveni tepih uopšte i proba svoje nove štikle.

Holivudska diva pojavila se na crvenom tepihu 66. Kanskog festivala u haljini koja je otkrivala njena stopala, i iako je izdaleka Džulijen izgledala fantastično u Diorovoj crno-roze kreaciji, ovaj propust nije mogao da prođe medijski nezabeležen i neprokomentarisan.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA