NAJBIZARNIJI FINALISTI EVROSONGA: Drakula, džin i pevačica na štulama! (FOTO) (VIDEO)

Ukrajinac Igor Vovkovinski, koji Zlatu Ognjevič unosi na scenu, sa 234 centimetra je najviši učesnik u istoriji "Pesme Evrovizije", ali njemu parira Moldavka Alona Mun, koja se na bini pojavila na štulama

  • 0

Oni možda neće pobediti večeras u finalu "Evrosonga", ali su svojim neobičnim izgledom već privukli veliku pažnju, a mi vam predstavljamo najčudnije finaliste ovogodišnje "Pesme Evrovizije" koji su zaslužili čistu desetku za domišljatost.

Ko se nije nasmejao kada je video džina iz Ukrajine kako ulazi na binu i u rukama nosi pevačicu Zlatu Ognjevič. Radi se o momku koji se zove Igor Vovkovinski i koji je visok 234 centimetra! On kaže da živi kao sav normalan svet, osim što nikako ne može da pronađe krevet odgovarajuće dužine. Doduše, ne bi se bunio ni da se oproba u Holivudu.

Predstavnica Moldavije Alona Mun je odlučila da po svaku cenu bude iznad svih i to bukvalno, pa se na sceni pojavila na štulama koje je prekrivala ogromna crvena haljina koja je menjala boju pod svetlošću reflektora. I Alona nije pogrešila, uspela je da uđe u finale.

Posebna priča je rumunski pevač Cezar, kojeg niste mogli da ne primetite - em ima glas kao da je kastrat Farineli, a sa druge strane zastrašujući nastup. U čudnom crnom kostimu sa šljokicama, i prodornim pogledom, neodoljivo je podsećao na Drakulu.

Veoma originalan nastup je pripremio i Farid Mamedov iz Azerbejdžana, kojem je na sceni društvo pravio pantomimičar u staklenom kavezu! Očigledno je da su njih dvojica mnogo vežbali jer su bili toliko dobro usklađeni da bi im i legendarna Milka Babović dala visoku ocenu za umetnički dojam.

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA