POGODI KO SAM: Nekada devojčica, danas najbolja guza estrade! (FOTO)

U pitanju je pevačica koja je svoju karijeru započela kao član prateće plesne grupe Mileta Kitića, a danas svojim izgledom žari i pali naširoko

  • 2

Da li prepoznajete mladu damu sa slike? U pitanju je pevačica koja ima 25 godina, a svoju karijeru započela je kao član prateće plesne grupe Mileta Kitića.

Poznata je po nadimku koji je dobila po svojoj prvoj pesmi i jednom kontinentu, a danas važi za jednu od najlepših guza Srbije. Svakodnevno naporno radi na svom stasu, a uzima i časove pevanja kako bi poboljšala svoje vokalne sposobnosti.

Verovatno ste pogodili, u pitanju je Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika. Aktivna je od 2007. godine i od tada je snimila četrnaest pesama. Nastupa po klubovima širom Evrope, a priznaje da joj veoma laska titula "najzgodnije na estradi". Nedavno je snimila spot sa poznatim rumunskim producentom Kostijem i taj duet je svojevremeno bio zabranjen na Jutjubu zbog eksplicitnog sadržaja.

Prepoznajete li neke sličnosti između ove preslatke devojčice i devojkom koja danas žari i pali svojim izgledom naširoko?

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    19. maj 2013 | 11:29

    I, ako pljuju po njoj ona je jedna od najljepsih i najzgodnijih pjevacica na estradi! Sandrice samo napred, uz tebe smo! <33

  • zoki

    18. maj 2013 | 16:04

    najjaca je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA