AVA: Selim se u Beograd, želim da budem glumica!

Hrvatska starleta je najavila da se u Srbiju seli u julu, ali i da neće stalno biti ovde jer, kako objašnjava, obožava Hrvatsku

  • 17

Ava Karabatić će se uskoro preseliti u Beograd, jer kako kaže, želi da se posveti glumi, kao i da bi volela da dobije ulogu u pozorištu ili u na filmu.

Hrvatska starleta je za portal 24sata.hr izjavila da planira da stan u Splitu zameni za stan u centru Beograda, kao i da će se u srpsku prestonicu preseliti nakon ispitnog roka u julu.

- A možda se i ranije preselim. Ne verujem da ću tamo biti za stalno, ja obožavam Hrvatsku - rekla je Karabatićeva, koja je objasnila da je pevanje više ne zanima, ali da joj je velika želja da glumi u pozorištu ili u na filmu. Takođe, Ava, koja je pre nekoliko dana proslavila 24. rođendan, navodi da ima tajnog obožavaoca koji joj je poslao dragoceni dar.

- Dobila sam prsten od dragog muškarca koji ne može da bude sa mnom. Nisam se verila, on gaji neke osećaje prema meni, ali ja ne mogu tako brzo da zaboravimi da sam bila sa Željkom - zaključila je Ava koja začudo još nije zaboravila šta je sve radila u "Velikom Bratu".

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    19. maj 2013 | 11:28

    moze ali porno glumica

  • Moamer

    19. maj 2013 | 12:04

    Najveci sljam se selio i jos uvek se seli u Beogradu, nazalost...

  • BSBS

    19. maj 2013 | 11:18

    Nije jedina koja se seli vamo ... Svi oni iz doticne drzave i ovi iz okolnih se sele u BG i san im je da jednog dana zive ovde... Odavde im se otvaraju vrata ka svetu i jos mnogo mogucnosti.E sad ko se snadje snadje a ko nema srece i uplete se u nesto sto nebi trebalo zazali sto je ikad doso ovde!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA