DŽEJ ZI: Bijonse nije trudna!

Reper je u odgovoru na mejl direktora jednog radija, koji mu je čestitao na budućoj prinovi, naglasio da njegova supruga nije u drugom stanju i tako na dalje glasine stavio tačku

  • 0

Nakon brojnih spekulacija svetskih medija da je tamnoputa pevačica Bijonse u blagoslovenom stanju, njen suprug Džej Zi demantovao je ovu informaciju u jednom radijskom programu.

Naime, reper je odgovorio na mejl direktora programa jednog radija, koji mu je čestitao na budućoj prinovi, i u njemu naglasio da nema šta da mu čestita jer Bijonse nije trudna.

S druge strane, nema ko od stranih medija nije preneo da je pevačica u drugom stanju, a tome u prilog išlo je i otkazivanje koncerta u Belgiji, da bi se u jednom trenutku navodno oglasila i sama Bijonse.

- Ne mogu da sprečim glasine, niti mogu da promenim mišljenje ljudi koji u to veruju, sve što mogu jeste da se zavalim i smejem onima koji žive male živote i nemaju pametnija posla nego da pričaju o meni - navodno je Bijonse objavila na svom Instagramu, piše "Daily mail".

Pevačica će nakon Evropske turneje pod nazivom "Mrs Carter Show", u junu sa nastupima nastaviti u Americi.

(Telegraf.rs/Rollingstone)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA