Momci iz Dipeš mod oduševljeni devojkom koja ih je čuvala

Članovi britanskog sastava priredili su pravu žurku pod jednim od brojnih šatora iza bine, a bili su oduševljeni i jednom od devojaka koje su bile zadužene za njihovu bezbednost

  • 1

Članovi benda "Dipeš mod" su nakon odličnog koncerta koji su u nedelju uveče održali na Ušću provod nastavili u bekstejdžu.

Dok se 30.000 ljudi razilazilo, sumirajući utiske, članovi britanskog sastava priredili su pravu žurku pod jednim od brojnih šatora iza bine, a kako saznajemo, bili su oduševljeni i domaćinima, ali i jednom od devojaka koje su bile zadužene za njihovu bezbednost.

Iako je uobičajeno za velike bendove da odmah posle nastupa sednu u limuzine i zapute se u hotel, to nije bio slučaj s Dejvom Ganom, Endijem Flečerom i Martinom Gorom. Koliko su uživali na koncertu, govori činjenica da su dugo nakon nastupa ostali u bekstejdžu.

- Martin Gor je u jednom trenutku zatražio da se donesu klavijature, tako da je svirka nastavljena u bekstejdžu za prijatelje i deo tima. Uopšte im se nije išlo u hotel - otkrio nam je izvor blizak organizaciji.

Svi koji su bili u kontaktu s njima za vreme njihovog dvodnevnog boravka u Beogradu stekli su utisak da su izuzetno ljubazni i neposredni. Dejv, Endi i Martin su se družili, zabavljali, izrazili su želju da obiđu grad, fotografisali su se s fanovima.

Nisu krili oduševljenje hranom koju su probali u prestoničkom restoranu, a posebno su bili ponosni na prelepu devojku iz obezbeđenja koja je bila zadužena za njihovu bezbednost u bekstejdžu.

Bend je dve noći bio smešten u hotelu "Metropol", a juče je privatnim avionom otputovao u Budimpeštu, gde nastavljaju turneju.

- Mnogo toga znaju o Srbiji, naročito Flečer, kome je ovo drugi put da je u našoj zemlji. Večerali smo u restoranu "Dijagonala" i preko puta su videli Hram Svetog Save pa su se zainteresovali da saznaju više o njemu. Dobili smo pohvale od njihovog menadžmenta za organizaciju, tako da je iza nas jedan uspešan koncert - ispričala je Marija Bušić uime organizatora koncerta.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA