BOMBA: Rijana pokazala zadnjicu u tangama! (FOTO)

S obzirom na to da je na slici samo zadnjica, u prvi mah nije bilo poznato da li zategnuta pozadina pripada zaista Rijani, ali tetovaža sa leve strane to potvrđuje. Urađena je prošle godine i znači "ljubavnik" na tibetanskom

  • 4

Pevačica Rijana svoje neobuzdano ponašanje i provokativne fotke redovno deli sa fanovima iz celog sveta. Skoro da ne postoji deo tela pevačice koji nismo videli, a ovaj put je obradovala mušku populaciju svojom zadnjicom u teksas tangama. Naime, trenutno su popularni kratki teksas šortsevi, a pevačica je makazama napravila tange ispod kojih je obukla crveni veš.

S obzirom na to da je na slici samo zadnjica, u prvi mah nije bilo poznato da li zategnuta pozadina pripada zaista Rijani, ali tetovaža sa leve strane to potvrđuje. Urađena je prošle godine i znači "ljubavnik" na tibetanskom.

Nedavno je pokazala svoju pozadinu u belim tangama i dubokim "Prada" čizmama, a sada opet šokira javnost. Da li je ovo odgovor bivšem dečku Krisu Braunu, koji se navodno viđa sa bivšom devojkom Karueče Tren, ili je samo želela da zagolica maštu muškoj populaciji, ostaje da vidimo.

(A. Č. / Perez Hilton)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA