PREMIJERA: Poslušajte novu pesmu Slavice Ćukteraš (VIDEO)

Folk pevačica predstaviće večeras svoju novu numeru pod nazivom "Kao nova" u emisiji "Grand šou"

  • 2

NOVI LETNJI HIT! Folk pevačica Slavica Ćukteraš danas će premijerno u emisiji "Grand šou" izvesti svoju novu pesmu "Kao nova",  koju su za nju uradili Miloš Vuksa, Zoran Milatović i Peđa Blizanac.

Budući da je nedavno raskinula višegodišnji ugovor sa "Grand produkcijom", pevačica je, ipak, ostala u odličnim odnsoima sa Sašom Popovićem, koji je sa zadovoljstvom prihvatio da promoviše njenu novu pesmu.

Slavici će ujedno muzičku karijeru ubuduće voditi poznati estradni menadžer Saša Obradović, dok će za njen novi imidž i frizuru biti zadužen Srđan Petković.

- Ovo je početak jednog novog poglavlja u mojoj karijeri. Pesma je odlična, drugačija od onoga što sam do sada pevala. Danas je jako teško naći kvalitetnu pesmu, zato sam pažljivo birala jer ne želim da snimim makar šta. Od danas krećem sa promocijom pesme kako u medijima, tako i na nastupima koji me očekuju širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Evrope - rekla je Slavica.

Poslušajte novu pesmu Slavice Ćukteraš "Kao nova"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA