Izbor za mis Vojvodine na Trgu slobode u Novom Sadu! (FOTO)

Kastinzi počinju u nedelju, 26. maja i biće održavani svake druge nedelje, a 24. avgusta biće izabrano 15 finalistkinja. Devojke koje se budu nadmetale za najlepšu iz Vojvodine, boraviće dva dana na pripremama. Finale će biti održano na Trgu slobode 31. avgusta

  • 0

Povodom Izbora za mis Vojvodine koji će biti održan u Novom Sadu, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojkovič zajedno sa vlasnicom "Miss YU" agencije Vesnom Jugović i Sanjom Papić održao je konferenciju za novinare i upoznali su javnost sa detaljima u vezi predstojeće manifestacije.

- Izbor za mis Vojvodine biće prilika da se kraj leta u Novom Sadu obeleži na izuzetno lep način. Verujem da će žiri imati jako težak zadatak da među prelepim ženama koje žive u Vojvodini izaberu najlepšu. Ova manifestacija osim fizičke lepote, promoviše i duhovnu, pa tako njen značaj seže i u važno pitanje položaja žena u društvu- rekao je pomoćnik gradonačelnika Novog Sada.

Sanja Papić je istakla da kastinzi za izbor počinju u nedelju, 26. maja i biće održavani svake druge nedelje, a 24. avgusta biće izabrano 15 finalistkinja. Devojke koje se budu nadmetale za najlepšu iz Vojvodine, boraviće dva dana na pripremama. Finale će biti održano na Trgu slobode 31. avgusta. Pobednica ovog izbora će direktno ući u finale izbora za Mis Srbije.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA