Srpski di-džej Lea Dobričić prošla u finale takmičenja disk-džokeja na Ibici (FOTO)

Finalisti će imati i ekskluzivnu priliku da upoznaju ključna imena muzičke industrije, kao i da iskuse nezaboravni klabing čuvenog španskog ostrva

  • 1

Srpski di-džej Lea Dobričić plasirala se među prvih šest finalista "Burn Studios" takmičenja za di-džej rezidenturu na Ibici. Ona je ušla u "top 6" već nakon prvog izazova, u kom su se predstavnici 18 zemalja takmičili u di-džej miksu.

Učesnike očekuje još izazova, kao i intenzivne muzičke radionice sa svetskim di-džej zvezdama i zabava na događaju "International Music Summit". Troje pobednika dobićeneverovatnu priliku da celog leta nastupaju kao di-džej rezidenti u čuvenim klubovima "Cafe Mambo", "Sankeys" i "Privilege".

- Bila sam pod toliko jakim utiscima, da uopšte nisam imala tremu! Skoncentrisala sam se na moj di-džej set i uspelo je. Ovo je zaista neponovljivo iskustvo i trudiću se da se što bolje pripremim za veliko finale - izjavila je naša predstavnica.

Seriju muzičkih radionica vode superstarovi Fetboj Slim, Avići, Džo Godard, Maseo Pleks, Solomun i Stiv Louler. Finalisti će imati i ekskluzivnu priliku da upoznaju ključna imena muzičke industrije, prisustvuju predavanjima o tehnologiji i muzičkom biznisu, kao i da iskuse nezaboravni klabing Ibice zbog koga je ona poznata kao epicentar elektronike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • chivaman

    25. maj 2013 | 10:12

    Bravo Lea,samo tako nastavi-bila si super prosle godine na EXITU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA