MAJSTOR: Satrijani zubima svirao gitaru u Centru "Sava"

Čuveni američki gitarista odličnim dvočasovnim nastupom oduševio oko 2.000 ljudi koji su skandiranjem "Hoćemo još" dočekali kraj njegovog koncerta u Beogradu

  • 0

Legendarni gitarista Džo Satrijani održao je sinoć sjajan koncert u Centru "Sava" i oduševio oko 2.000 posetilaca koji su ga nakon dvočasovnog nastupa jedva pustili da ode sa bine.

- Dobro veče! Lepo je vratiti se ovde! Hvala vam što ste nas pozvali! Znam da je prošlo mnogo vremena, ali sam u istoj sali tako da se osećam kao kod kuće - pozdravio je Satrijani publiku i zasvirao naslovnu numeru sa novog albuma "Unstoppable Momentum"

Kao što je i obećao, uz žestok ritam, snažne solaže i svetlosne efekte, priredio je dobru rokenrol predstavu na koju su posetioci odlično reagovali. Uz promenu gitare i poruku: "Hvala mnogo, volim vas", muzičar koji slovi za gitarskog heroja još od proboja na svetsku scenu sa albumom "Surfing With The Alien" prošetao je kroz stari materijal sa kompozicijama "The Crush Of Love" i "Always With Me", koju su fanovi posebno emotivno primili.

Nakon kraja regularnog dela koncerta, publika je na nogama, skandirala "Još, još", a popularni Sač im je ispunio želju, i na bis je prisutnima priredio pravi šou dok je zubima svirao gitaru.

- Divna ste publika! Inspirišete nas! Odličan koncert! Vratićemo se! - poručio je Satrijani na kraju odličnog koncerta u  Centru "Sava".

(Telegraf.rs/izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA