ŠA: Vesna Rivas masturbira! (VIDEO)

"Ja nisam uopšte sklona samozadovoljavanju. Možda se to desilo u snu... Čak i da jeste, sve je to normalno", kaže pevačica a Ljuba je kroz smeh rekla: "Sad mi je jasno zašto nestaju krastavci iz kuhinje"

  • 3

Dosadu na "Farmi" prekinuo je Ša, koji je ostalim takmičarima ispričao kako je zatekao Vesnu Rivas dok je masturbirala u krevetu, a pevačica je ovu smehotresnu situaciju objasnila rečima: "Možda su mi u snu proradili nagoni!".

- Ja nisam neko ko je uopšte sklon samozadovoljavanju i apstiniram kao svi farmeri. Jedino ako kod mene nije proradio neki nedljudski nagon, mada sumnjam. Možda se to desilo u snu... Čak i da jeste, sve je to normalno - ispričala je Vesna Rivas, a ostali takmičari su nastavili da se zavitlavaju na njen račun.

Ljuba je izjavila da je rešena misterija gde nestaju krastavci iz kuhinje, a Tarot je prokomentarisao: "Sad mi je jasno što uvek traži da sama kruni kukuruz!".

Pogledajte kako farmeri komentarišu Vesnino samozadovoljavanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA