Otkrivamo ko je misteriozna baba sa "Farme"! (VIDEO)

Nakon što su kamere slučajno snimile stariju ženu koja se usred noći šeta imanjem, počela su nagađanja o kome se radi, ali ne radi se o bilo kakvoj utvari već o ženi koja obilazi krave i proverava da li su ih farmeri pomuzli do kraja

  • 5

Kada su kamere u gluvo doba noći na nekoliko sekundi uhvatile tajanstvenu bakicu koja se šeta "Farmom", odmah su se pojavile razne teorije - da je ovo duh, slučaj za "Dosije X" ili da se radi o montaži, međutim, misterije nema, radi se o ženi koja obilazi krave u Lisoviću, i koja vodi računa o tome da ih farmeri pomuzu svakog dana!

Takođe, njena dužnost je i da proveri da li su krave pomuzene do kraja (jer one ne smeju da zadržavaju mleko), i kontroliše da li su slučajno obolele od mastitisa ili upale vimena.

U prethodnim serijalima "Farme", tu ulogu je obavljala baba Dragica, za koju je gazda Proka svojevremeno izjavio da svi misle da mu je žena, iako su oni samo dugogodišnji prijatelji. Osim žene koja se brine o kravama, kako nezvanično saznajemo, na imanje povremeno dolazi i veterinar pa ako se uskoro pojavi video sa misterioznim muškarcem u štali, biće jasno o kome se radi.

Zanimljivo je da se bakica pojavljuje usred razgovora Filipa i Tarota, koji uopšte ne obraćaju pažnju na nju, a nakon par sekundi menja se kamera, i starija gospođa se više ne vidi.

Pogledajte babino pojavljivanje na "Farmi":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    25. maj 2013 | 16:32

    Pa niko normalan i nije mislio da su ove dileje u stanju da brinu o zivotinjama.Ne znaju muceni cestito ni da se okupaju!Tu svaka prica prestaje.

  • ona

    26. maj 2013 | 01:24

    Naravno da ce neko da obilazi jadne životinje kad ovi samo znaju da jedu i da se svadjaju. Životinje bi crkle pored njih. Sve domaćin do domaćina, ubilo se! Mislim da životinjama svane kada vide baku!

  • mladen

    25. maj 2013 | 22:19

    Pa....?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA