Evo šta će Green Day večeras svirati na Kališu (VIDEO)

Koncert američkih rokera bi trebalo da počne u 22 sata, a Bili Džo Armstrong i drugovi će svirati skoro dva i po sata. Pre njih nastupaju "Superhiks", "Atheist rap" i "Hladno pivo"

  • 2

Članovi kalifornijskog pank-rok benda "Green Day" koji su juče doputovali u Beograd, najavili su da će večeras na Kalemegdanu svirati skoro dva i po sata, a na set listi se nalazi 26-27 pesama, među kojima su i veliki hitovi "Basket Case", "Boulevard Of Broken Dreams" i "American Idiot".

U okviru "Calling" festivala, pre američkih rokera će nastupiti grupe "Superhiks", "Atheist rap" i "Hladno pivo". Kako je najavljeno, koncert sastava "Green Day" bi trebalo da počne u 22 časa. Ulaznice po ceni od 2.790 do 3.990 dinara se od 17 časova mogu kupiti na blagajnama u Bulevaru vojvode Bojovića. Večeras se očekuje oblačno vreme sa temperaturom od 12 do 16 stepeni Celzijusa, a pojedini sajtovi najavljuju i da su mogući i pljuskovi sa grmljavinom.

Na osnovu set lista sa prethodnih koncerta u Evropi, može se zaključiti šta će Bili Džo Armstrong i ekipa pevati večeras. Svirke obično započinju numerom "Blitzkrieg Bop" grupe "Ramones", nakon koje sledi "99 Revolutions" s novog trostrukog albuma.

Od novih numera, najčešće izvode "Oh Love", "Stop When The Red Lights Flash", "Brutal Love", "X-Kid", "Stay The Night" i "Stray Heart".

Osim obrade sastava "Ramones", tu su i njihove verzije čuvenih numera bendova AC/DC i "Rolling Stones", a na set listi se standardno nalaze i veliki hitovi "Know Your Enemy", "Basket Case", "Boulevard Of Broken Dreams", "Holiday" i "Longview".

Na bis "Green Day" najčešće sviraju "American Idiot", "Jesus Of Suburbia" i "Brutal Love".

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    27. maj 2013 | 19:03

    Grren day bi trebalo da svira ko predgrupa navedenim domacim grupama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA