Rani radovi srpskih folkera – Seka Aleksić (VIDEO)

Sekin prvi orkestar sa kojim je nastupala zvao se "Strogo poverljivo", a svoj prvi profesionalni nastup imala je u leto 1996. godine

  • 2

Opšte je poznato da srpski folkeri kao zmija noge kriju stare snimke svojih prvih nastupa i pojavljivanja u medijima! Međutim, u eri Interneta, vrlo je teško takve "uratke" sačuvati od znatiželjnika i svih onih koji su skloni tome da od takvih videa naprave javnu sprdnju i podrugivanje.

Telegraf.rs nastavlja da otkriva kako su na početku karijere pevali Ceca “Zanovetak” Ražnatović, Indira “Proždrnuće” Radić, Dragana “Nije Lejdi Gaga” Mirković, ali i Jeca, Dara, Seka, Super Sneki i još neki!

 

5. SEKA ALEKSIĆ – ŠTA JE BILO, BILO JE (Nastup na TV Palma Plus)

Svetlana Seka Aleksić rođena je 23.aprila 1981. godine u Zvorniku, u Bosni i Hercegovini. Seka je oduvek volela muziku, a njen pevački uzor je bila Vesna Zmijanac.

U osnovnoj školi je zbog izrazitog talenta za pevanje bila dugo godina solista u školskom horu, sa kojim je išla na brojna takmičenja. Prvi profesionalni nastup imala je u leto 1996. godine, a prvi orkestar sa kojim je nastupala zvao se "Strogo poverljivo".

U Švajcarsku odlazi 2000. godine, gde ostaje dve godine. Tamo peva po klubovima i diskotekama, i za kratko vreme postaje vrlo popularna u celoj dijaspori.

U Švajcarskoj je 2002. godine uradila svoju prvu matricu za CD. Početkom decembra 2002. godine, u produkcijskoj kući "Grand" objavljen je prvi CD Seke Aleksić, sa kojeg se izdvojio hit ''Da sam muško'', koji je pevačicu lansirao među vodeća imena te izdavačke kuće.

Pogledajte Sekin nastup snimljen pre deset godina za televiziju Palma Plus:

(Tekst: Mladen Mitrić / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denisa Mujanovic

    15. februar 2012 | 10:26

    ljepsa je bila tad,nego sad...

  • Almir Artukovic DeejayMixi

    17. februar 2012 | 13:37

    imala je vece sise prije O.o al igra dobro :):):)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA