Seksi Kejt Apton pozirala za "Viktorija sikret" (FOTO)

Plavokosa seks-bomba našla se u najnovijem katalogu donjeg veša popularnog brenda, koji ju je pre godinu dana oštro kritikovao

  • 1

Iako su je pre više od godinu dana odbili na kastingu tvrdeći da je "previše očigledna" da bi hodala pistom s ostalim Viktorijinim anđelima, brend "Victoria's Secret je ipak odlučio da angažuje prsatu manekenku Kejt Apton.

Plavokosa seks-bomba našla se u najnovijem katalogu donjeg veša popularnog brenda, a surove komentare na račun svog izgleda očigledno je zaboravila.

- Izgleda poput žene fudbalera, s previše plavom kosom i licem koje bi svako ko ima dovoljno novca mogao kupiti ili otići s njom u provod - bila je oštra menadžerica Sofija Neofitu.

Aptonova je pre nekoliko nedelja rekla da je zahvalna Bogu što joj je podario bujne grudi.

- Neke stvari, kao što je veličina mog brushaltera,ne mogu promeniti. Telo koje imam mi je dao Bog i stoga ga jako volim. Ponosna sam na svaki deo svog tela, na bujne grudi, na sve što imam - rekla je Kejt i zaključila da bi želela da pokrene vlastitu liniju donjeg veša.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA