OVO JE NOVA HUREM: Turci zamenili glavnu glumicu u Sulejmanu! (FOTO)

Nakon što je Merjem Uzerli zbog psihičkih problema i depresije napustila snimanja popularne serije, turski mediji navode da su producenti za njenu naslednicu izabrali pevačicu i glumicu Gulčin Santirčioglu (36)

  • 35

Ova vest sigurno će rastužiti obožavaoce crvenokose Nemice! Jedna od najpopularnijih turskih glumica Merjem Uzerli neće više tumačiti lik sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni"! Naime, popularna Hurem je već neko vreme u depresiji, a turski mediji objavili su da je upravo ovo razlog njenog odlaska iz serije. Merjem će biti zamenjena 36-godišnjom glumicom i pevačicom Gulčin Santirčioglu.

Merjem je u proteklih nekoliko meseci imala mnogo problema sa kilažom, a sada je zapala i u psihičke probleme. Od anonimne devojke postala je najpoznatija turska glumica sa ogromnim honorarom, ali sa popularnošću su stigle i nevolje. Prvo se enormno ugojila, a zatim smršala do neprepoznatljivosti, da bi na kraju, nakon stote epizode, rekla producentima da odustaje od snimanja i vraća se u Berlin.

Prijatelji kažu da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu, nikome se ne javlja, a u Nemačkoj boravi na jednoj klinici. Sa njom je i njen verenik Kan Ateš. Produkcija je bila šokirana njenom izjavom da više ne može da snima.

Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin - rekla je pre samo nekoliko dana Hurem.

Iako se ova serija snima proteklih nekoliko godina i Merjem je postala zaštitni znak, te seriji donela veliku popularnost, uloga će pripasti glumici Gulčin Santirčioglu. Naime, producenti su i ranije snimali seriju o turskom sultanu, ali nije imala ni izbliza veliku popularnost kao ova sa Halitom i Merjem. Sada će ova crvenokosa pevačica i glumica koja neodoljivo podseća na Hurem imati glavnu žensku ulogu.

Gulčin (36) je pevačica i glumica, a svoju televizijsku karijeru započela je 2005. godine i od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija. Kako će se nova Hurem snaći u seriji, budući da je dosta starija od Merjem, ostaje da vidimo od septembra, kada nova sezona počinje da se prikazuje u našoj zemlji.

(Anastasija Čanović/ Haber Gazete)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinka

    28. maj 2013 | 14:20

    A jel merjem otisla privremeno? kako god, mislim da serija nece biti ista bez nje :-(

  • Bla Bla

    28. maj 2013 | 13:18

    Ma ova je matora!

  • Helena

    28. maj 2013 | 15:39

    Ma onda ni necu gledat seriju ako bude bila ta nova glumica :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA