KAO PORNO-GLUMAC: Nabildovani Met Dejmon zavodi muškarca! (FOTO) (VIDEO)

Seksi scene, valjanje po krevetu i poljupce između Meta Dejmona i kolege Majkla Daglasa, publika će moći da gleda u filmskom ostvarenju "Behind the Candelabra" koje govori o životu pijaniste Liberačija od momenta kada je na leto 1977. godine u Las Vegasu u njegovu garderobu ušao Skot, pa sve do kraja njihove burne homoseksualne veze

  • 0

Svetski poznati Majkl Daglas i Met Dejmon glumiće u filmskom ostvarenju "Behind the Candelabra" koji je rađen po istinitom događaju o životu pijaniste prošlog veka Liberačiju. Njegov život prepliću brojne kontroverze, a ostao je poznat po svom ekscentričnom životu i homoseksualnosti. Majkl će glumiti pijanistu, dok će Met Dejmon biti njegov ljubavnik.

Seksi scene, valjanje po krevetu i poljupce između Majkla i Meta, publika će moći da gleda u ovom ostvarenju koje govori o životu pijaniste od momenta kada je na leto 1977. godine u Las Vegasu, u njegovu garderobu ušao Skot, pa sve do kraja njihove burne homoseksualne veze.

- Liberači je bio zvezda Amerike. Bio je veoma ekscentričan i kao što neki momci vole mlade plavuše, tako je on voleo mlade plavušane. Drago mi je što je uloga mog ljubavnika u ovom filmu pripala baš Metu. Moram da priznam da mu "skidam kapu" za ovu ulogu. Meni nije bio teško da odigram pijanistu homoseksualca, jer sam tokom života imao razne uloge, ali Met je fascinantno odigrao - rekao je Majkl za HBO.

Film će u bioskopima početi da se prikazuje 7. juna.

Pogledajte trejler za ovaj film koji će sigurno izazvati lavinu komentara publike i kritičara:

(A. Č./ HBO)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA