DINČA NAKON NESREĆE: Imali smo sreće da prođemo samo sa ogrebotinama!

U ekskluzivnoj izjavi za Telegraf, Milan Dinčić Dinča, koji se zatekao kod oftalmologa, objasnio nam je da se i on i Slobodan Vasić osećaju odlično i da je uzrok saobraćajke u kojoj su učestvovali obična nepažnja

  • 3

Nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće u kojoj su na auto-putu Novi Sad - Subotica, kod Bačke Topole, lakše povređene Zvezde "Granda" Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča, u ekskluzivnoj izjavi za Telegraf Dinča objašnjava da je oko svega dignuta prevelika prašina u medijima, pomalo se grubo šaleći na svoj račun.

- Dinča je umro! - baš ovim rečima, uz grohotan smeh javio nam se Milan na telefon, dodajući odmah potom da se i on i njegov kolega osećaju odlično!

U hodu nam, kaže, objašnjava sve, jer se trenutno nalazi na pregledu kod oftalmologa.

- Evo čekam ispred vrata oftalmologa. Samo što nisam ušao... Kažem vam, imali smo sreće da prođemo samo sa ogrebotinama, i to je sve.

Na pitanje ko je kriv za saobaćajnu nesreću, koja je mogla da mu dođe glave, mladi pevač je odgovorio:

- Ma, reč je o običnoj nepažnji. Važno je da je sve ispalo kako treba - završio je razgovor sa nama Milan, koji je, prema nezvaničnim informacijama, u nezgodi zadobio lakše povrede glave i nosa.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada su se sudarili "audi A6", u kojem su se nalazili Vasić, Dinčić, njihov vozač i klavijaturista, i kombi. Sudar je, prema prvim navodima, izazvao kombi, a samo zahvaljujući velikoj prisebnosti vozača koji je pevače "Granda" vozio na nastup u Beč, izbegnuta je velika tragedija.

Ovo je već drugi put ove godine da su Zvezde "Granda" povređene u saobraćajki. U februaru su u udesu kod Novog Sada povređeni Vanja Mijatović, Ana Sević i Stefan Petrušić, a najgore je prošla Mijatovićeva, koja je slomila grudni koš i tri pršljena.

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA